Winkelwagen

Algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden Atelier ´t Aanzicht

De artikelen op deze site zijn te bezichtigen in ons Atelier of Galerie. 

Prijzen

Alle prijzen zijn incl. 19% b.t.w. en exclusief verzendkosten. (De verzendkosten volgens de tarieven van TNT posttarief, zie verzendkosten).


Bestelling via internet

Afhankelijk van uw keuze tot betaling ontvangt u de bestelling thuis of wordt deze door u afgehaald in ons Atelier. (zie betaalmethoden). 

Bij u keuze contante betaling in ons Atelier 

Na plaatsen van uw bestelling ontvangt u binnen 3 werkdagen per e-mail een bevestiging van uw bestelling. Op de ontvangen bevestiging staat een notanummer, het bedrag en de datum dat uw bestelling afgehaald kan worden. Het verzoek om deze bevestiging mee te nemen ter controle.

Bij u keuze contante betaling in ons Atelier
 
Na plaatsen van uw bestelling ontvangt u binnen 3 werkdagen per e-mail een bevestiging van uw bestelling. Op deze bevestiging staat een notanummer en het bedrag incl. de verzendkosten vermeldt. Het verschuldigde bedrag kunt u binnen 5 dagen over maken op rekeningnummer van Atelier ’t Aanzicht.


Artikel uitverkocht

Het kan zijn dat onverhoopt een artikel toch is uitverkocht, dan bellen we u, op het door uw op gegeven telefoonnummer, om tot een gepaste oplossing te komen.
U zoekt een ander artikel uit van dezelfde waarde of u ontvangt het bedrag retour (bij vooruitbetalen) op het door u opgegeven bankrekeningnummer. Mochten wij u telefonisch niet kunnen bereiken, dan versturen wij uw bestelling en storten wij het bedrag (bij vooruitbetalen) van het artikel automatisch terug op uw rekeningnummer.


Door uw bestelling geeft u aan dat u met de algemene voorwaarden akkoord gaat.  U bent verplicht bestelde producten af te nemen en te betalen. Totdat er volledige betaling heeft plaatsgevonden blijven de producten eigendom van Atelier ‘t Aanzicht .

Overschrijding van enige leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding en evenmin het recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden.  De foto's van de artikelen op onze website worden zo nauwkeurig mogelijk gemaakt, de kleur kan altijd iets afwijken door de licht inval. 


Betaalmethoden

Wij bieden 2 mogelijkheden:

1)        contante betaling in ons Atelier

Na plaatsen van uw bestelling ontvangt u binnen 3 werkdagen per e-mail een bevestiging van uw bestelling.

Op de ontvangen bevestiging staat een notanummer, het bedrag en de datum dat uw bestelling afgehaald kan worden. Het verzoek om deze bevestiging mee te nemen ter controle.
2)        vooruitbetaling per bank of giro

Na plaatsen van uw bestelling ontvangt u binnen 3 werkdagen per e-mail een bevestiging van uw bestelling. 

Op deze bevestiging staat een notanummer en het bedrag  incl. de verzendkosten vermeldt. 

Het verschuldigde bedrag kunt u binnen 5 dagen over te maken op bankrekeningnummer 31.05.01.938 van Atelier ’t Aanzicht. 

Mocht u na 5 dagen uw betaling nog niet hebben gedaan, dan annuleren we uw bestelling en worden de artikelen opnieuw te koop aangeboden.

Opmerking: betalingen op vrijdagavond, zaterdag of zondag worden door de banken op maandagochtend verwerkt.

Verzendkosten

De bestelde artikelen worden binnen 3 werkdagen, nadat wij de betaling hebben ontvangen, verzonden. U ontvangt hierover altijd een e-mailbericht van ons.  Houdt echter rekening met weekenden en feestdagen!


Standaard verzendkosten binnenland: 

Verzending geschiet via TNT post. Brievenbus post, Basis pakket of Rembours Pakket, dit is afhankelijk van de grootte van uw bestelling.  

Brievenbus post  - luchtkussen envelop


 gewicht:
verzendkosten:
 
tot
20 gr.
€ 0,44
20 gr.
tot
50 gr.
 € 0,88
50 gr.
tot
100 gr.
 € 1,32
100 gr.
tot
250 gr.
 € 1,76
250 gr.
tot
500 gr.
€ 2,20


Basis pakket – de bestelling kan niet door de brievenbus  (max. 100 x 50 x 50 cm)

gewicht:
verzendkosten:
 
tot
10 kg.
€ 6,75


Rembours Pakket – directe betaling aan de postbode bij aflevering van de bestelling 

gewicht:
verzendkosten:
 
tot
10 kg
€ 15,11
10 kg.
tot
30 kg.
 € 19,45Eventuele prijsverhoging van TNT post worden doorberekend. 

Meer informatie over verzendkosten kunt u ook vinden op www.tntpost.nl
Garantie op sieraden materiaal

Op fabricage fouten krijgt u garantie. Mocht een artikel niet voldoen, stuurt u dan binnen 24 uur een e-mailbericht naar info@atelierhetaanzicht.nl.  Met de vermelding van uw klacht.  

Indien het artikel, na schriftelijk beroep op garantie door de klant en toestemming van Atelier ´t Aanzicht hierover, na retourzending inderdaad niet blijken te voldoen , zal Atelier ´t Aanzicht de zaken binnen redelijke termijn, dit naar keuze van Atelier ´t Aanzicht, voor vervanging of de netto artikelwaarde terugbetalen. Om hygiënische redenen kunnen oorbelhaakjes niet worden geruild.

Atelier ’t Aanzicht garandeert dat de te leveren artikelen voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan, rekening houdende met de aanschafprijs, mogen worden gesteld. Atelier ‘t Aanzicht is niet verantwoordelijk voor beschadigingen door onjuist gebruik door u. Draag geen sieraden tijdens het douchen, zwemmen of sporten...hier zijn ze niet op gemaakt! Retourneren 

U kunt een artikel retourneren omdat het niet aan uw verwachting voldoet, de verzendkosten die hieruit voortvloeien zijn uiteraard voor uw rekening!  Gelieve wel ongedragen met goede opgegeven reden, Liefst binnen 24 uur herposten in originele verpakkingen. De sieraden worden u heel en in 100% goede staat toegezonden, in die staat willen we ze ook ontvangen 100% onbeschadigd. Atelier ´t Aanzicht zal de artikelen binnen redelijke termijn, in overleg met klant, vervangen voor een ander artikel of de netto artikelwaarde terugbetalen.Privacy

Atelier ‘t Aanzicht respecteert de privacy van al haar klanten en zal er dan ook voor zorgdragen dat al uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Uw persoonlijke gegevens zullen alleen worden gebruikt voor de verwerking van de bestelling, betaling, bezorging en eventueel een nieuwsbrief. Wij zullen uw persoonlijke gegevens nooit ter beschikking stellen aan derden.

Veelvoudige

Niets van deze website mag worden verveelvoudig en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Atelier ´t Aanzicht.