Winkelwagen

Bestelling
Uw bestelling via onze webwinkel

Afhankelijk van uw keuze tot betaling ontvangt u de bestelling thuis of wordt deze door u afgehaald in ons Atelier. (zie betaalmethoden). 


Bij u keuze contante betaling of via pinautomaat in ons Atelier 

Na plaatsen van uw bestelling ontvangt u binnen 3 werkdagen per e-mail een bevestiging van uw bestelling. Op de ontvangen bevestiging staat een notanummer, het bedrag en de datum dat uw bestelling afgehaald kan worden. Het verzoek om deze bevestiging mee te nemen ter controle.Bij u keuze vooruitbetaling per bank of giro

Na plaatsen van uw bestelling ontvangt u binnen 3 werkdagen per e-mail een bevestiging van uw bestelling. Op deze bevestiging staat een notanummer en het bedrag incl. de verzendkosten vermeldt. Het verschuldigde bedrag kunt u binnen 5 dagen over maken op rekeningnummer van Atelier ’t Aanzicht.
Artikel uitverkocht

Het kan zijn dat onverhoopt een artikel toch is uitverkocht, dan bellen we u, op het door uw op gegeven telefoonnummer, om tot een gepaste oplossing te komen.
U zoekt een ander artikel uit van dezelfde waarde of u ontvangt het bedrag retour (bij vooruitbetalen) op het door u opgegeven bankrekeningnummer. Mochten wij u telefonisch niet kunnen bereiken, dan versturen wij uw bestelling en storten wij het bedrag (bij vooruitbetalen) van het artikel automatisch terug op uw rekeningnummer.